Despre noi

Renoveaza si inoveaza baia cu Instal Sara!

Descopera o selectie de obiecte sanitare alese datorita designului spectaculos, calitatii si functionalitatilor moderne

Salutare, cautatorule de obiecte sanitare, noi suntem de parere ca momentele de relaxare si rasfat deplin din baia visurilor tale nu trebuie sa fie precedate de cautari obositoare in zeci de locatii…

In magazinul nostru online vei gasi mereu ce e mai bun de la cei mai buni producatori. Am selectat pentru tine piese accent, perfecte pentru a intregi viziuni indraznete de design interior al baii, cu spectaculoasa lor estetica si inalta functionalitate. In plus, produsele din oferta Instalsara.ro sunt realizate din materiale de inalta calitate, dupa tehnologii moderne de prelucrare a ceramicii, fibrei de sticla, inoxului, obiectele sanitare capatand astfel formele fluide consacrate, care confera amenajarii interioare un aer inovativ.

Adica aici gasesti fix ce iti trebuie in materie de cazi de baie, chiuvete, cabine de dus, vase de WC, bideuri, baterii, oglinzi LED si mobilier de baie. Nici mai mult, nici mai putin.

Erau deja destule magazine de obiecte sanitare unde rasfoiai zeci de pagini cu mii de produse banale pentru amenajarea baii, proces care nu facea decat sa sufoce imaginatia cu o avalansa de solutii mediocre. Construind conceptul magazinului InstalSara in jurul unei selectii de obiecte sanitare premium, realizata dupa criterii stricte de calitate si design, dorim a ne pozitionam ca un aliat in procesul amenajarii unei bai, sa oferim mai mult decat produse optime si consultanta specializata, sa putem contribui si la economisirea pretiosului timp.

Si nu am gresit, pentru ca bunul gust si luxul nu sunt altceva decat o impletire armonioasa a designului spectaculos de obiect sanitar cu fiabilitatea si functionalitatea – iar aici stam foarte bine. In plus, pentru ca amenajarile de interior trebuie musai sa fie si practice, am stiut ca vom ajunge la publicul care rezoneaza cu abordarea noastra, cat si cu oferta noastra de produse.

Descopera o selectie de obiecte sanitare premium pregatite sa te cucerasca prin eleganta de la prima vedere

Ne dorim sa iti gasesti cat mai usor obiectele sanitare perfecte pentru amenajarea baii tale. Ne gasesti pe site, la telefon sau in showroom, bucurosi sa te ajutam sa-ti conturezi cel mai inalt grad de confort in baia visurilor.
top
X